Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Dodaj: EP Rd, Lianhu Dist, Sian, Provincija Shaanxi, Kina

: + (029) 89306039

Faks: +86 (029) 89306040

Mobilni: +86 1389 1930 522

E-mail: info@sxht-group.com

http: // www.htongsteel.comVruća linija za servis
+86-029-84510010
Reduktor

Reduktor

Za reduktor omogućava za promenu veličine lulu da se ispune uslovi Hidraulični protok sistema, ili da se prilagode postojeće cevi od druge veličine. Reduktori su obično koncentričnim reduktori ali ekscentrik

Detalji o proizvodu

Specijalni Huitong Steel Co., Ltd je poznat Kina reduktor proizvođača i dobavljača, opremljen sa produktivan fabrike i kompanija i kao profesionalni reduktor izvoznik i prodavac, uvek pozdravljamo da kupi i veleprodaja reduktor visokokvalitetnog Lulu lulu reduktori, ekscentrični reduktor, koncentrična reduktor, čelične cevi reduktor iz naše fabrike.

Za reduktor omogućava za promenu veličine lulu da se ispune uslovi Hidraulični protok sistema, ili da se prilagode postojeće cevi od druge veličine. Reduktori su obično koncentričnim reduktori, ali ekscentrični reduktori koristiti kada je to potrebno za održavanje na istom nivou vrha ili dna-od-cevi.

Htongsteel je postala vodeći dobavljač jedno stajanje rešenje za sve vaše zahteve reduktor. Mi smo jedan od najvećih izvoznika & distributera reduktor u Kini. Naši proizvodi imaju bio u širokoj upotrebi na mnogim poljima i kod kuće i u inostranstvu. Svako odeljenje su pod savršen za upravljanje i potpuno automatski proizvodnje kako bi se nude najbolji kvalitet proizvoda i Upitaj usluga našim klijentima.

Proizvodi:

Koncentrična reduktor, ugljen stil CON reduktor, reduktor CON nerđajući čelik, legura čelika reduktor CON CON reduktor, ekscentrični reduktor, ECC reduktor, karbonski ECC reduktor, INOX čelika reduktor ECC, reduktor Ecc čeličnih legura.

Veličina:

Bešavne reduktor: 1/2" do 24", zavario reduktor: 26 "-48".

Debljina: SCH20-SCH160

Materijali:

ASTM A234WPB WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70

Standard:

ANSI ISO, JIS, DIN, BS, GB

Srodne pretrage: lulu reduktor, pusti i reduktori, ekscentrični reduktor, koncentrična reduktor, čelične cevi reduktor.


Hot Tags: reduktor, Lulu reduktor, Lulu reduktori, ekscentrični reduktor, koncentrična reduktor, čelične cevi reduktor, Kina dobavljača, proizvođača, fabrika, izvoznik, prodavac, kompanija, veleprodaja, kupovina, najbolje, visokog kvaliteta
Srodni proizvodi
Istraga